Ungari LGBT seadus tekitab küsimusi ka Eestis

Eve Heinla

Eesti oli üks neist Euroopa Liidu riikidest, kes kirjutas alla ühispöördumisele Ungaris toimuva vastu, kuna seal piiratakse seksuaalvähemuste õigusi. Isamaa liider Helir-Valdor Seeder nimetab aga kõnealust avaldust sobimatuks ja Euroliidu ühtsust lõhkuvaks. "Me ei peaks teise riigi siseasjadesse sekkuma ja ummisjalu kõike, mis Ungaris toimub, kohe hukka mõistma," rõhutab Seeder.

Eesti oli üks neist Euroopa Liidu riikidest, kes kirjutas alla ühispöördumisele Ungaris toimuva vastu, kuna seal piiratakse seksuaalvähemuste õigusi. Isamaa liider Helir-Valdor Seeder nimetab aga kõnealust avaldust sobimatuks ja Euroliidu ühtsust lõhkuvaks. “Me ei peaks teise riigi siseasjadesse sekkuma ja ummisjalu kõike, mis Ungaris toimub, kohe hukka mõistma,” rõhutab Seeder.

Kommentaarid puuduvad