Päästjad abistasid hätta sattunud linde ja loomi

uudised.ee

Lääne päästekeskuse päästjad käisid nädalavahetusel abistamas hätta sattunud linde ja loomi.

25. juunil aitasid Paide päästjad auku kukkunud lindu. Pasknäär oli kukkunud umbes meetrisügavusse, aiaposti tarbeks kaevatud auku, kuid ei pääsenud sealt enam ise välja. Täie tervise juures olnud suleline lendas seejärel loodusesse.

26. juunil teatas murelik naaber häirekeskusele, et kortermaja teise korruse tuulutusasendis akna vahele oli jäänud kinni kass. Päästjad püstitasid redeli ning aitasid kassi edukalt tuppa tagasi. Päästjad panevad südamele, et kuumade ilmadega tuulutusasendisse jäetud aknad on kassidele ohuks.  

26. juunil kell 22.54 helistas häirekeskusesse murelik kodanik, kelle papagoi oli kõrge kuuse otsa lennanud ning teda kätte saada sealt enam ei õnnestunud. Päästjad tõid sinise papagoi puu otsast alla ning andsid üle perenaisele.

Kommentaarid puuduvad