Ilusad suvised ilmad toovad merepäästjatele ohtralt tööd

Marek Lindmaa

Sel aastal on veeõnnetustes hukkunud 22 inimest, neist 9 merel või piiriveekogudes. Juunis on uppunud koguni viis inimest. Põhja prefektuuri Tallinna kordoni hinnangul võib tänavusel aastal merepääste juhtumite arv teha võrdluses paari viimasega hüppe üles poole. Näiteks on sel aastal olnud juba 142 juhtumit. 2020ndal oli see number 79 ja 2019 aastal 100.

Sel aastal on veeõnnetustes hukkunud 22 inimest, neist 9 merel või piiriveekogudes. Juunis on uppunud koguni viis inimest. Põhja prefektuuri Tallinna kordoni hinnangul võib tänavusel aastal merepääste juhtumite arv teha võrdluses paari viimasega hüppe üles poole. Näiteks on sel aastal olnud juba 142 juhtumit. 2020ndal oli see number 79 ja 2019 aastal 100.

Kommentaarid puuduvad