Lähipäevil püsib korralik suvekuumus

uudised.ee

Ilmateenistuse prognoosi järgi püsib lähipäevil korralik suvekuumus. 

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 12-17, rannikul kuni 20 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub kirde- ja põhjatuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 20-25 kraadi. 

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, pärast keskööd saju tõenäosus väheneb. Puhub kirde- ja põhjatuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kuni 18 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub kirdetuul 4-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 20-26 kraadi. 

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub kirdetuul 2-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 12-17, rannikul kohati kuni 20 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub kirde- ja idatuul 4-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 22-27, rannikul kohati 20 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad