Ulmeline katsumus! Rait Ratasepp kavatseb ette võtta järjekordse pöörase väljakutse

Marek Lindmaa

Rait Ratasepp on sitke spordimees, keda teatakse juba aastaid erinevate hullumeelsete ja inimvõimete piire nihutavate katsumuste läbi. Näiteks mullu suvel jooksis ta 20 päeva järjest maratonidistantsi läbi alla kolme tunniga. Täna teatas Ratasepp pöörasest väljakutsest, mis varjutab isegi tunamulluse katsumuse, mil ta läbis 40 päevaga 40 triatloni.

Rait Ratasepp on sitke spordimees, keda teatakse juba aastaid erinevate hullumeelsete ja inimvõimete piire nihutavate katsumuste läbi. Näiteks mullu suvel jooksis ta 20 päeva järjest maratonidistantsi läbi alla kolme tunniga. Täna teatas Ratasepp pöörasest väljakutsest, mis varjutab isegi tunamulluse katsumuse, mil ta läbis 40 päevaga 40 triatloni.

Kommentaarid puuduvad