Piletilevi toob esimesena Eestis turule piletikindlustuse

uudised.ee

Alates juulist pakub Piletilevi oma internetikeskkonnas täiesti uue teenusena pilpiletikindlustust, mis on eriti aktuaalne seoses koroonaviirusest tingitud segadustega, vahendab BNS.

Piletikindlustus tagab kliendile pileti ostuhinna kompensatsiooni juhul, kui klient enda või pereliikme tervise halvenemise, liiklusõnnetusse sattumise või vahetult enne sündmust kodus tekkinud kahju tõttu ei peaks saama üritusel osaleda. Lisaks tavapärastele üritusel osalemist takistavatele juhtumitele tagab kindlustus ka kaitse COVID-19 haigestumise puhul. 

AS- Piletilevi Group juhatuse liikme ja Eesti haru tegevjuhi Jaanus Beilmanni sõnul annab piletikindlustus inimestele suurema kindlustunde osta pileteid eelmüügist. "Aktiivse kontserdituruga riikides on piletikindlustuse teenus populaarne ja kasutusel juba terve kümnendi," selgitas Beilmann.   

Piletikindlustust saab juulist mugavalt ostuprotsessis lisada kõigile üle 20-eurostele piletitele Eestis aadressil www.piletilevi.ee, Lätis aadressil www.bilesuserviss.lv ja Leedus aadressil www.bilietai.lt . Kindlustuse lisamise võimalus rakendub üritustele, mille toimumisaeg on alates tänavu augustist. Piletikindlustus käib kaasas piletiga ja kindlustatud piletil on vastav märge, mis võimaldab kindlustatud piletit ka koos kindlustusega edasi müüa.  

Piletikindlustuse teenusepakkuja on Eestis, Lätis ja Leedus pikaajaliselt usaldusväärset teenust pakkunud kindlustusettevõte IF. 

Värskelt uue ärinime saanud AS Piletilevi Group on Balti riikide suurim piletivahendusettevõte, mille kodulehed kogusid 2019. aastal 42 miljonit külastust, käitades 6,5 miljonit piletit aastas. Tänavu jaanuaris ettevõtte omanikeks saanud Sven Nuutmanni valdusfirma EastCom Capital ja BaltCap investeerivad kolme järgneva aasta jooksul ettevõttesse üle viie miljoni euro.  

Ettevõtte juhatuse esimees Sven Nuutmann täpsutas, et suurte numbrite taga on selge soov ja visioon viia piletite müük kogu grupis täiesti uuele tasemele.

"Tarkvaraplatvormi arendamise käigus on suur rõhk korraldajale loodaval kasutajamugaval iseteeninduskeskkonnal, kõikide võimalustega white label lahendusel ning Piletilevi pikal kogemusel põhineval turundus- ja müügianalüütika integratsioonil. Lisaks on oluline olla endiselt lähedal piletiostjale, luues neile turvalisust pakkuvaid ja kaasaegseid lisateenuseid ning uuendada kasutusmugavust," märkis Nuutmann. 

Kommentaarid puuduvad