EL käsib Ungaril LGBTQ-vastasest seadusest loobuda

Seitsmesed uudised

Euroopa Parlament mõistis täna ülekaaluka häälte enamusega hukka Ungari uue seaduse, mis diskrimineerib LGBT kogukonda ning läheb vastuollu inimõigustega. 664-st rahvasaadikust olid resolutsiooni poolt 459, vastu oli 147 ja erapooletuid 58. Selleks, et Ungaris tõepoolest midagi muutuks, tuleb europarlamendi liikme Marina Kaljuranna arvates kaaluda nende rahakoti kallale minemist.

Euroopa Parlament mõistis täna ülekaaluka häälte enamusega hukka Ungari uue seaduse, mis diskrimineerib LGBT kogukonda ning läheb vastuollu inimõigustega. 664-st rahvasaadikust olid resolutsiooni poolt 459, vastu oli 147 ja erapooletuid 58. Selleks, et Ungaris tõepoolest midagi muutuks, tuleb europarlamendi liikme Marina Kaljuranna arvates kaaluda nende rahakoti kallale minemist.

Kommentaarid puuduvad