Politsei rammis arutult kihutanud masina peatuma

uudised.ee

Pärnus rammis politsei kolmapäeva õhtul arutult kihutanud masina peatuma, kihutanud juhil kahtlustatakse narkojoovet, kirjutab Pärnu Postimees.

Pärnu politseijaoskonna patrullitalituse juht Henry Murumaa kinnitas, et kella 19.30 ajal tegid politseinikud Pärnus tiheda liiklusvooga Riia maanteel liiklusjärelevalvet, mille käigus tuvastasid piirkiirust ületanud valget värvi Honda sõiduauto. Patrullauto järgnes Raeküla suunal suurel kiirusel ohtlikke manöövreid teinud Hondale ja andis peatumismärguande, mida Honda juht eiras.

"Kuna enne oli liiklusjärelevalvet teostanud patrullautost möödunud politseibuss, mis liikus samuti Raeküla suunal, siis viidi kolleegid kiiresti olukorraga kurssi. Peagi möödus Honda politseibussist, mis sõidukile järgnes ja sõidukite kontakti abil Honda sundpeatas," selgitas Murumaa. Juhtunus ei saanud keegi viga.

Kommentaarid puuduvad