Eesti, Rootsi ja Soome uurimismeeskonnad alustasid parvlaev Estonia täiendava uurimisega

Liina Kanarbik

Läinud aastal, kui Rootsi ajakirjanikud avaldasid dokumentaalsarja Estonia tragöödiast, millest ilmnes, et laeva vrakis on seni teadmata lai ava, otsustasid valitsusjuhid, et Estonia katastroofi tuleb uuesti uurima hakata. Täna alustatigi eeluurimisega, et kaardistada vraki ümbrus ning teha selgeks, millist tehnikat on vaja, et järgmise aasta kevadel põhiuuringutega alsutada saaks.

Läinud aastal, kui Rootsi ajakirjanikud avaldasid dokumentaalsarja Estonia tragöödiast, millest ilmnes, et laeva vrakis on seni teadmata lai ava, otsustasid valitsusjuhid, et Estonia katastroofi tuleb uuesti uurima hakata. Täna alustatigi eeluurimisega, et kaardistada vraki ümbrus ning teha selgeks, millist tehnikat on vaja, et järgmise aasta kevadel põhiuuringutega alsutada saaks.

Kommentaarid puuduvad