Euroopa Komisjon avaldab peagi uued ambitsioonikad kliimaeesmärgid

Sven Soiver

Uued kliimaeesmärgid ja sellega seotud käsud on tulekul. Euroopa Komisjon avaldab algaval nädalal senisest veelgi ambitsioonikama plaani, kuidas kliimaneutraalsuse poole liikuda. Eestis on euroopa kliimapoliitikal palju vastaseid, sõltume ju täna suuresti põlevkivienergiast. Sellest loobumine tähendab aga sotsiaalseid ja majanduslikke probleeme. Hinnatõusu kohe kindlasti.

Uued kliimaeesmärgid ja sellega seotud käsud on tulekul. Euroopa Komisjon avaldab algaval nädalal senisest veelgi ambitsioonikama plaani, kuidas kliimaneutraalsuse poole liikuda. Eestis on euroopa kliimapoliitikal palju vastaseid, sõltume ju täna suuresti põlevkivienergiast. Sellest loobumine tähendab aga sotsiaalseid ja majanduslikke probleeme. Hinnatõusu kohe kindlasti.

Kommentaarid puuduvad