Ööpäevaga tuli juurde 56 koroonapositiivset ja suri üks nakatunu

uudised.ee

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5001 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 56 ehk 1,1 protsenti testide koguarvust ja suri üks nakatunu.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 34 inimesel. 24 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus neli, Pärnu- ja Läänemaale kolm, Valga- ja Raplamaale kaks, Jõgeva-, Põlva-, Saare-, Viljandi-, Võru- ja Ida-Virumaale üks uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Kahel juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 41,7 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,3 protsenti.

14. juuli hommikuse seisuga viibib haiglas 21 COVID-19 patsienti, nendest intensiivravi vajab 2 patsienti, kellest omakorda juhitaval hingamisel on 2 inimest. Ööpäeva jooksul avati 3 uut haigusjuhtumit.

Haiglaravi on kokku vajanud 6,9 protsenti haigete üldarvust. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 60 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 9 inimest ehk 42 protsenti.

Ööpäeva jooksul suri üks koroonaviirusega nakatunud inimene – 81-aastane mees. Kokku on Eestis surnud 1271 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Ööpäeva jooksul manustati 6637 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 587 854 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 500 655 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 53,4 protsenti.

Kommentaarid puuduvad