Presidendikandidaat Henn Põlluaasa kampaaniabuss alustab Eesti tuuri 

uudised.ee

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) presidendikandidaat Henn Põlluaas alustab kolmapäeval üle-eestilist kampaaniatuuri, mille jooksul on plaanis läbi sõita kõik maakonnad, vahendab BNS.

Esimene kohtumine rahvaga toimub kolmapäeval kell 18 Tartu Raekoja platsil. Lisaks Henn Põlluaasale esinevad kõnedega riigikogu liige Jaak Valge, EKRE Tartu linnapeakandidaat Loone Ots ning EKRE Tartu linna ringkonna esimees Silver Kuusik.

Eesti vabariigi hümni esitab kitarrist Brad Jurjens.

Tuuri jooksul saab anda ka allkirju toetuskirjale presidendi otsevalimisteks.

Presidendiks valimise korral esitab Henn Põlluaas esimese asjana riigikogule eelnõu presidendi otsevalimiste sisseviimiseks.

Henn Põlluaasa sõnul vajab Eesti ühendavat presidenti, kelle südames oleks sinimustvalge lipp ja kogu rahvas.

Henn Põlluaas on riigikogu EKRE fraktsiooni esimees ja riigikogu eelmine esimees. Ta on olnud Saue linnapea ja Saue linnavolikogu liige. Ta on Kaitseliidu Keila malevkonna pealiku abi ja reservohvitser, Soomepoiste Pärimusühingu juhatuse liige ja Eesti Reservohvitseride Kogu liige.

Henn Põlluaasa kampaaniatuuri peatumiskohad Tartu- ja Jõgevamaal on kolmapäeval kell 18 Tartu Raekoja platsil, neljapäeval kell 11 Elva kultuurikeskuse platsil ja kell 17 Põltsamaa Roosisaarel ning pühapäeval kell 12 Mustvee kultuurikeskuse pargis ja kell 17 Jõgeva kultuurikeskuse platsil.

Kommentaarid puuduvad