Venemaa uue seaduse kohaselt tohib šampanjaks kutsuda vaid vene toodangut

Ingrid Teesalu

Pole midagi uut selles, et Venemaa aeg-ajalt Euroopa riikidele varvastele astub ja mõne oma otsuse või sammuga suhted tõsiselt proovile paneb. Mõned nädalad tagasi said Prantsusmaa šampanja tootjad ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui selgus, et uus Vene seadus näeb ette, et šampanjaks tohib kutsuda vaid vene toodangut ja Prantsuse kaup tuleb ümber nimetada vahuveiniks.

Pole midagi uut selles, et Venemaa aeg-ajalt Euroopa riikidele varvastele astub ja mõne oma otsuse või sammuga suhted tõsiselt proovile paneb. Mõned nädalad tagasi said Prantsusmaa šampanja tootjad ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui selgus, et uus Vene seadus näeb ette, et šampanjaks tohib kutsuda vaid vene toodangut ja Prantsuse kaup tuleb ümber nimetada vahuveiniks.

Kommentaarid puuduvad