Viljandi folgil vaktsineeriti ligi tuhat inimest

uudised.ee

Viljandi haigla vaktsineerimisbuss vaktsineeris viimase nädalaga 2078 inimest ja alates selle käimapanekust 15. juulil on tehtud 2855 kaitsesüsti, kirjutab Postimees.

Viljandi haigla koostööteenuste juhi Krista Valdvee sõnul peatus vaktsineerimisbuss Vabaduse platsil folgi kolmel päeval, folk kestis neli päeva. Neljapäeval vaktsineeriti 352, reedel 332 ning laupäeval 312 inimest.

Covid-19 vaktsineerimise töörühma juht Marek Seeri hinnangul on Viljandi vaktsineerimisbuss ennast suurepäraselt õigustanud ja inimeste poolt hästi vastu võetud. «Neid inimesi, kellele on vaktsineerimine pigem spontaanne otsus või kes eelistavad enne kindlaks pandud ajal haiglasse minekule vabamas vormis kaitsesüsti kättesaamist, on päris palju,» selgitas Seer.

 

Kommentaarid puuduvad