Võru gümnaasiumi direktor võitles kooliõpilastele vaktsineerimispäeva välja

Liina Kanarbik

Poelettidel võib juba märgata uhiuusi ranitsaid, vihikuid, pliiatseid ning muud kooliks tarvilikku. Ajal, mil õppeaasta alguseni on pelgalt kuu aega, on endiselt küsimus, kas sel aastal saavad koolid jätkata kontaktõppega võib peab ühel hetkel taas koju kirjutuslaua taha kolima. Üks variant kontaktõppel oleks noori vaktsineerida, kuidas ja millal – see on aga ebaselge.

Poelettidel võib juba märgata uhiuusi ranitsaid, vihikuid, pliiatseid ning muud kooliks tarvilikku. Ajal, mil õppeaasta alguseni on pelgalt kuu aega, on endiselt küsimus, kas sel aastal saavad koolid jätkata kontaktõppega võib peab ühel hetkel taas koju kirjutuslaua taha kolima. Üks variant kontaktõppel oleks noori vaktsineerida, kuidas ja millal – see on aga ebaselge.

Kommentaarid puuduvad