Homme
29. sept
10...13
4...11
Ülehomme
30. sept
9...12
0...10

Eesti

Ratas arutas parteijuhtidega Tarmo Soomere kandideerimist presidendiks

Foto: Ilmar Saabas/Delfi
12:47 30. juuli 2021
Autor: uudised.ee

Riigikogu esimees Jüri Ratas arutas reedel parlamendierakondade juhtidega Eesti Teaduste Akadeemia presidendi Tarmo Soomere võimalikku kandideerimist Eesti presidendiks.

"Kohtusin Riigikogu esimehena parlamendierakondade juhtidega, et arutada presidendivalimiste hetkeseisu ja edasist koostööd," kirjutas Ratas sotsiaalvõrgustikus Facebook. "Enamusel on huvi, et järgmine riigipea saaks valitud riigikogu poolt 30. augustil ja presidendikandidaat oleks laiapindne."

"Arutelu all oli, et fraktsioonid kohtuksid järgmise nädala alguses Eesti Teaduste Akadeemia presidendi Tarmo Soomerega kui võimaliku presidendikandidaadiga. Parlamendierakondade juhtidega kohtume uuesti tuleva kolmapäeva õhtul," kirjutas Ratas.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!