Mihhail Kõlvart: riik peaks vaktsineerimise korraldamisel olema koostööaltim

Kadri Pikhof

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul saaks Eesti suurimas omavalitsuses vaktsineerimist palju tulemuslikumalt korraldada – kui ainult riik oleks koostööaltim ja usaldaks rohkem. Ka teiste omavalitsusjuhtide sõnul on vaktsineerimise aegluse taga suuresti riigi tahtmatus kaasta ja vastutust jagada. Näiteks Tallinna linnapea oleks valmis juba homne päev linlasi perede kaupa kaitsepookima.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul saaks Eesti suurimas omavalitsuses vaktsineerimist palju tulemuslikumalt korraldada – kui ainult riik oleks koostööaltim ja usaldaks rohkem. Ka teiste omavalitsusjuhtide sõnul on vaktsineerimise aegluse taga suuresti riigi tahtmatus kaasta ja vastutust jagada. Näiteks Tallinna linnapea oleks valmis juba homne päev linlasi perede kaupa kaitsepookima.

Kommentaarid puuduvad