Politsei tegeles Võsu rannafestivalil üle saja purjus lapsega

uudised.ee

Rakvere politseijaoskonna juht Katrin Satsi ütles Virumaa Teatajale, et Võsu rannafestival möödus politseile ilma suuremate vahejuhtumiteta, kuid siiski tuli tegeleda enam kui saja purjus alaealistega.

Politsei huviorbiiti sattus üle saja 15–16-aastase noore, kes olid nii peoala sees kui ka väljaspool seda liialt palju vägijooki pruukinud. Kõikide noortega vesteldi ning nendega tegeleb edasi piirkonnapolitseinik.

"Eesmärk ei ole kedagi karistada, vaid noored peavad mõistma enda tegude võimalikke tagajärgi," lausus maakonna politseijuht. "Politsei andis kõik noored vanematele või vanemate poolt volitatud inimestele üle, seega kainestusmajas ei lõpetanud enda pidu ükski alaealine."

Satsi pidas oluliseks lapsevanemate vastutust. "On oluline, et ka iga vanem teaks, kellega ja kus tema laps viibib ja kuidas ta koju jõuab," selgitas Satsi. "Väga lihtne on sarjata, et teismelised on purjus ja nende käitumine häirib täiskasvanuid, aga oluline on mõelda ka sellele, millist eeskuju me ise vanematena anname või näitame."

 

Kommentaarid puuduvad