Tallinna lennujaama kommertsjuht julgustab reisile minema: oluline on tutvuda oma sihtkohariigiga!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas Tallinna lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe, kellega lendamisest, sellega seounduvatest piirangutest ja reisimisest üleüldiselt.

Vaatamata koroonakriisile ja nakatumisnäitajate tõusule ei ole inimeste reisihuvi mitte kuhugi kadunud ning lennukid müüakse täiesti täis. "Me oleme täitsa lennujaamalaadne toode juba jälle. Inimesed lendavad eelkõige puhkusele ja kõik Türgi, Bulgaaria, Kreeka tšarterlennud on praegu silmini täis," kommenteerib Eero, et juba on tunda, kuidas inimesed enam reisida ei karda. 

Küll aga teeb elu ja reisimise märkimisväärselt kergemaks vaktsineerimistõend. "Aasta aega iga riik otsustas, mis talle pähe tuli ja see ei ole normaalne. Tänasel hetkel valdavalt ongi nii, et kui sa oled vaktsineeritud, läbipõdenud või testiga, siis Euroopa Liitu sa saad minna ja ei pea jääma kuhugi isolatsiooni. Tänasel hetkel on lendamise juurde üks element juurde tulnud - eelnev kodutöö," selgitab Eero, et oluline on tutvuda oma sihtkohariigiga ja kohalike piirangutega.

Praegu pääseb Tallinna lennujaamast otse 27 erinevasse sihtkohta ja Eero sõnul loodetakse sügiseks see number kasvatada 30ni. "Aasta aega tagasi kui viirus tuli, hirm oli majas. Täna on nii, et ah kui paberid on korras, siis on kõik hästi," lisab ta, et inimesed on tegelikult sellega juba ära harjunud ning väga enam maskide ja kontrollide vastu ei protestita.

Kuula täispikka intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist siit!

Kommentaarid puuduvad