Eesti lippu kannab Tokyo lümpiamängude lõputseremoonial Maicel Uibo

uudised.ee

Tokyo suveolümpiamängude lõputseremoonial pühapäeval kannab Eesti lippu kümnevõistleja Maicel Uibo, vahendab BNS.

Tokyo olümpiamängudel 8037 punktiga 15. koha saanud Uibo ütles, et tal on suur au Eesti lippu kanda. „Olümpiamängude avatseremoonial ma osaleda ei saanud, küll aga on mul võimalus nüüd lõputseremooniat väisata. Eesti lipu staadionile toomine on vastutusrikas ülesanne ning kindlasti kujuneb sellest üks võimas ja pidulik hetk!“ ütles Uibo.

Eesti on võitnud Tokyo olümpiamängudel kaks medalit – epeenaiskond oli võidukas naiste võistkonnavõistluses, Katrina Lehis võitis epee individuaalvõistlusel pronksmedali. Olümpiamängude viimasel päeval on võistlustules veel kaks eestlast – maratoonarid Roman Fosti ja Tiidrek Nurme.

Eesti Olümpiakomitee Eesti spordi katusorganisatsioonina seisab ausa mängu põhimõtete ja olümpiaväärtuste eest. EOK tagab tippsportlaste ettevalmistuse ja osalemise tiitlivõistlustel, viib ellu noorsportlastele suunatud järelkasvuprogramme ning suurendab positiivsete eeskujude kaudu liikumisharrastuse kandepinda. Eesti olümpiakoondist toetavad PAF, ERGO, Nike, JCDecaux, Monton, Olympic Casino, SYNLAB, COOP, Sportland, Toyota ja FORUS.

Kommentaarid puuduvad