Vallandatud kiirabitöötajad plaanivad Tallinna kiirabi peaarsti vastu kohtusse minna

uudised.ee

Tallinna kiirabis lõpetati augusti alguses tööleping ligi 22 töötajaga, sest nad ei olnud nõus end vaktsineerima – nüüd on osa töötajatest otsustanud minna Tallinna kiirabi peaarsti Raul Adlase vastu kohtusse, kirjutab Postimees. 

Joona Sõsa, endine Tallinna kiirabi õde-brigaadijuht, on üks nendest, kes augusti alguses vallandati. Temagi edasine plaan on minna kohtusse. Kogu asi sai Sõsa sõnul alguse 17. mail, mil oodati kõikidelt töötajatelt vaktsineerimispassi. Kellel ei olnud, seda ähvardati vallandamisega. Ühel hetkel ilmusid inimeste postkastidesse e-kirjad.

«Vaktsineerimata inimestele saatis Adlas dokumendi, kus oli kirjas, et alates 22. juulist kuni 31. juulini ei anna Tallinna Kiirabi neile tööd ning nende vahetused antakse teistele. Nendel, kes ei olnud vaktsineeritud, keelati tööle tulla,» võttis Sõsa toimunu kokku ning lisas, et temaga isiklikult keegi ei rääkinudki. «Kogu suhtlus käis meili teel ja Raul Adlase nimel. Personalijuht vahendas neid kirju,» rääkis Sõsa.

Kommentaarid puuduvad