EKRE Tallinna linnapeakandidaat on Martin Helme

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Tallinna linnapeakandidaat on erakonna esimees Martin Helme.

Helme ütles teisipäeval ajakirjanikele, et kohalike omavalitsuste valimistel on tema EKRE Tallinna nimekirja esinumber ja ühtlasi ka linnapeakandidaat. Ta kinnitas, et on valmis linnapea kohale asuma, vahendab BNS.

Helme sõnul tahab EKRE Tallinnas välja panna tugeva nimekirja. Haaberstis on EKRE esinumber Helle-Moonika Helme, Kesklinnas Euroopa Parlamendi saadik Jaak Madison, Kristiines Urmas Reitelmann, Põhja-Tallinnas Argo Luude ja Pirital Kairet Remmak-Grassmann.

Martin Helme kandideerib Tallinnas Mustamäe linnaosas, Mart Helme Lasnamäel ning Henn Põlluaas Nõmmel.

Martin Helme sõnul pannakse valimisnimekirjad kokku sisehääletusel.

Martin Helme sõnul vajab pealinn võimuvahetust, sest Tallinna on võimalik juhtida senisest oluliselt paremini. „Tahame hakata ellu viima poliitikat, mis teeb Tallinnast võimalusterohke, turvalise ja peresõbraliku paiga,“ ütles Helme. „Me lükkame linna arengule sisse uue hoo, tehes põhjalikke ümberkorraldusi linnatranspordis, parandades oluliselt teede ja tänavate korrashoidu ning andes linnakodanikele võimaluse rääkida olulistes linnaelu küsimustes kaasa referendumitel. Me aitame noori peresid, eakaid ning ühiskonna enim abivajavaid liikmeid suuremate toetustega,“ annab Helme julgelt lubadusi.

Tema sõnul ei pea Tallinna elanikud üleval pidama Keskerakonna broilerite toiduahelat.

„Eesti pealinn väärib paremat. Ma kavatseme puhastada Tallinna linnavalitsuse korruptsioonist, valetamisest ja varastamisest. Me lubame linnajuhtimist, mis soosib ettevõtlusega tegelemist ja tuleb ettevõtjale kriiside korral appi. Samuti tagame, et linn ei muutuks massilise sisserände tulemusel kaugetest kultuuridest pärit kogukondadega multikultipõrguks, kus mitte kellelgi ei ole hea olla. Tallinn peab jääma Eesti linnaks, kus langetatakse otsuseid, mis toetavad kohalikku identiteeti ja lähtuvad püsielanike vajadustest,“ sõnab ta.

Kommentaarid puuduvad