Dagmar Oja: minu unistuste Eesti on see, kus ma praegu elan

uudised.ee

Taasiseseisvumispäeval toimus üle Eesti mitmeid üritusi. Viimsi vabaõhumuuseumis korraldati esmakordselt veinifestivali, kus astusid üles ka Bäkid hoos – Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Kaamera ette püüdsime neist Dagmar Oja, kes rääkis meile lähemalt, kui tihe on 20. augustil muusiku ajagraafik ja mida Eesti tema jaoks tähendab. Vaata intervjuud lähemalt videost.

Taasiseseisvumispäeval toimus üle Eesti mitmeid üritusi. Viimsi vabaõhumuuseumis korraldati esmakordselt veinifestivali, kus astusid üles ka Bäkid hoos – Kaire Vilgats ja Dagmar Oja. Kaamera ette püüdsime neist Dagmar Oja, kes rääkis meile lähemalt, kui tihe on 20. augustil muusiku ajagraafik ja mida Eesti tema jaoks tähendab. Vaata intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad