Leinatoetuslaagris saavad kaotuse läbi elanud lapsed palju vahvat ette võtta

uudised.ee

Seitsmeste ilmateadustajad käisid Harjumaal Saku lähistel leinatoetuslaagris ja selgub, et kurvast nimest hoolimata on tegu päris toreda paigaga, kus suure kaotuse läbi elanud lapsed ja noored saavad palju vahvat ette võtta.

’’Tegu on väga aktiivse laagriga ja enamus lapsi on kaasatud erinevatesse tegevustesse,’’ ütles leinatoetuslaagri korraldaja Maire Riis ja lisas, et lapsed sõbrunesid omavahel väga kiirelt.

Aktiivset tegevust laagris jagus. Näiteks, osalesid lapsed töötubades ja tegid puust meisterdusi. Toetuslaagris toimusid ka oma olümpiamängud, kus noored said ennast erinevatel aladel proovile panna. Vaata lähemalt videost.

Seitsmeste ilmateadustajad käisid Harjumaal Saku lähistel leinatoetuslaagris ja selgub, et kurvast nimest hoolimata on tegu päris toreda paigaga, kus suure kaotuse läbi elanud lapsed ja noored saavad palju vahvat ette võtta.

’’Tegu on väga aktiivse laagriga ja enamus lapsi on kaasatud erinevatesse tegevustesse,’’ ütles leinatoetuslaagri korraldaja Maire Riis ja lisas, et lapsed sõbrunesid omavahel väga kiirelt.

Aktiivset tegevust laagris jagus. Näiteks, osalesid lapsed töötubades ja tegid puust meisterdusi. Toetuslaagris toimusid ka oma olümpiamängud, kus noored said ennast erinevatel aladel proovile panna. Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad