IKEA sisekujundaja: see on rohkem kui ainult töökoht

IKEA avab juba järgmisel sügisel Eestis kauaigatsetud suure poe. Reporter Tuuli-Ann käis proovimas, mis tunne on varjutada tuntud mööblipoe sisekujundaja ametit ja uuris, kuidas seal täpsemalt töö käib.

Reporter Tuuli-Ann pani tööriided selga, et hakata varjutama Ikea sisekujundajat. Kuidas see töö siiski täpsemalt välja näeb? ''Ikeas on meil väga suur tiim sisekujundajaid, kelle ülesandeks on erinevate tubade tegemine,'' sõnab IKEA sisekujundaja Eliise. Ehk arvutis on olemas kogu plaan, mille järgi kõik poodiumid valmivad.

Töötaja sõnab, et IKEA sisekujundaja olla on väga eriline tunne. ''Just sellepärast, et kui tavalise sisekujundaja tööpäev lõppeb planeerides, siis Ikeas on meie vastutusalaks teha see asi otsast lõpuni valmis,'' annab Eliise ülevaate oma tööst. Vaata lähemalt videost.

Liitu IKEA tiimiga SIIN! 

 

IKEA avab juba järgmisel sügisel Eestis kauaigatsetud suure poe. Reporter Tuuli-Ann käis proovimas, mis tunne on varjutada tuntud mööblipoe sisekujundaja ametit ja uuris, kuidas seal täpsemalt töö käib.

Reporter Tuuli-Ann pani tööriided selga, et hakata varjutama Ikea sisekujundajat. Kuidas see töö siiski täpsemalt välja näeb? ”Ikeas on meil väga suur tiim sisekujundajaid, kelle ülesandeks on erinevate tubade tegemine,” sõnab IKEA sisekujundaja Eliise. Ehk arvutis on olemas kogu plaan, mille järgi kõik poodiumid valmivad.

Töötaja sõnab, et IKEA sisekujundaja olla on väga eriline tunne. ”Just sellepärast, et kui tavalise sisekujundaja tööpäev lõppeb planeerides, siis Ikeas on meie vastutusalaks teha see asi otsast lõpuni valmis,” annab Eliise ülevaate oma tööst. Vaata lähemalt videost.

Liitu IKEA tiimiga SIIN! 

 

Kommentaarid puuduvad