Raskes liiklusõnnetuses paiskus veoauto vastu teepiiret

Eile kella 20 ajal sai häirekeskus teate, et Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 63. kilomeetril on juhtunud raske liiklusõnnetus, kui veoauto Man sõitis vastu teepiiret ning paiskus siis külili. Siiani ei ole Tallinna-Tartu uuel nelja realisel maanteel juhtunud ühtegi tõsisemat avariid. Eilne õnnetus halvas riigi põhimaanteel liikuse mõneks ajaks korralikult.

Eile kella 20 ajal sai häirekeskus teate, et Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 63. kilomeetril on juhtunud raske liiklusõnnetus, kui veoauto Man sõitis vastu teepiiret ning paiskus siis külili. Siiani ei ole Tallinna-Tartu uuel nelja realisel maanteel juhtunud ühtegi tõsisemat avariid. Eilne õnnetus halvas riigi põhimaanteel liikuse mõneks ajaks korralikult.

Kommentaarid puuduvad