Soojakraadid kerkivad lähipäevil märkimisväärselt

Õhusooja maksimumid kerkivad lähipäevil 23 kraadini, prognoosib ilmateenistus. 

Pühapäeva öösel on Põhja-Eestis on vähese ja vahelduva pilvisusega üksiku sajuhooga ilm. Lõuna-Eestis on pilves ja mitmel pool sajab vihma. Puhub kirdetuul 3-9, põhjarannikul öö hakul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub kirdetuul 5-10, põhjarannikul puhangtui kuni 14 m/s. Sooja on 17-21 kraadi, vahendab BNS.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kirdetuul 3-9 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Päeval lõuna poolt alates pilves tiheneb ja vihmasadu levib lõunast loode suunas. Puhub kirdetuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 17-22 kraadi. 

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja sajab vihma. Puhub kirde- ja idatuul 5-10, rannikul öö hakul puhanguti kuni 15 m/s, hommikuks pöördub Lõuna-Eestis kagusse. Sooja on 12-16 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, paiguti on sadu tugev. Puhub muutliku suunaga tuul 3-8 m/s. Sooja on 17-23 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad