TV3 telesügis rõõmustab, üllatab, naerutab ning naelutab vaatama

Juba esmaspäeval saab alguse telesügis, mis on TV3-s eriti värvikas ja kuldne. Kolm on seltskond - nii kutsuvadki parimasse seltskonda säravad eetristaarid, kelle juhtimisel jõuavad vaatajateni uued saated-sarjad kõrvuti vanade lemmikutega.

TV3 telesügise krooniks on „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg. Uue reedeõhtuse otsesaatega „Teet, Kristjan ja sõbrad“ alustavad Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Emotsionaalsed lood puudutavad värskes sarjas „Kuhu nad kadusid?“. Reisiseiklusele viivad Kethi Uibomägi ja tema ema sarjas „Kethi emmega Gruusias“. Rahaasju õpetatakse ajama värskes saatesarjas „Mida teha oma rahaga?“. Nalja ja naeruga kosutab „Killumeister“ Synne Valtri juhtimisel. Müstikat lisab „Vene selgeltnägijate tuleproov“, kus teeb kaasa ka Antonina Eestist. Sädemed lendavad uues kohtingusaates „Poissmeeste pidu“. Põnevust toovad värsked hooajad sarjadest „Kättemaksukontor“, „Eesti krimilood“; jätkuvad „Laser“, „Märgatud Eestis“, „Võimalik vaid Venemaal“, „Sotid selgeks“, „Kes teaks?“, „Buduaar“, „Nurgakivi“, „Rooside sõda“, „Kiirabi“, „Kirgede torm“ jpm ning sügise edenedes on eetrisse oodata veel mitmeid uusi kodumaiseid sarju-saateid.

25-aastase TV3 Kuldse telesügise eetristaaridena rõõmustavad vaatajaid Karl-Erik Taukar, Birgit Sarrap, Kristjan Jõekalda, Teet Margna, Synne Valtri, Mihkel Raud, Kethi Uibomägi, Marii Karell, Marek Lindmaa, Kadri Rämmeld, Elina Reinold, Amanda Hermiine Künnapas, Erkki Sarapuu, Tuuli-Ann Freienthal, Karmen Karus, Britta Luts, Ilja Toome, Taavi Libe, Ingrid Teesalu jpt.

1. septembril on TV3s esimese koolipäeva-eriprogramm: kell 21.00 on eetris „Võimalik vaid Venemaal: ESIMESE KOOLIPÄEVA ERI!“, kus uus hooaeg algab eriti naljakate kooliteemaliste klippidega idapiiri tagant. Kell 21.30 esilinastub Eesti-Soome 2020 komöödia „Hüvasti, NSVL“.

Milline näeb välja uus hooaeg?

EESTI OTSIB SUPERSTAARI - alates 12.09 pühapäeviti kell 19.30

TV3 juubeliaasta krooniks valitakse Eesti kaheksas superstaar telesügise suurimas saates „Eesti otsib superstaari“. Karl-Erik Taukari nauditaval juhtimisel ning kohtunike Mihkel Raua, Koit Toome ja Birgit Sarrapi professionaalsel toel selgub detsembrikuus võitja, kellele kuulub TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot ning artistileping Universal Music Balticsiga.

Superstaarisaate kaheksas hooaeg alustab 12.septembril, täites pühapäevaõhtud parima muusikalise meelelahutuse ja haarava võistlusega, kus särama süttivad paljud uued laulutähed. Esmakordselt kohtunikuametisse asuva Birgit Sarrapi sõnul pole „Eesti otsib superstaari“  lihtsalt saade või laulukonkurss: „See võib muuta sinu elu ja täita kõik su unistused,“ kinnitab ta isiklikust kogemusest. Sellega nõustuvad ka staažikaim kohtunik Mihkel Raud ning andekas muusik ja laulja Koit Toome. „Ükskõik, mis maailmas toimub - meil kõigil on endiselt soov tulla kokku, ühiselt laulda ja olla osa suurest superstaariperekonnast nii saates kui ka kodus telerite ees,“ nendib Toome.

UUS OTSESAADE! - TEET, KRISTJAN JA SÕBRAD

alates 17.09 reedeti kell 21.00

Eesti rahva suured lemmikud Teet Margna ja Kristjan Jõekalda vallutavad vaatajate südamed täiesti uue hoogsa teleshowga „Teet, Kristjan ja sõbrad“, mis täidab reedeõhtuse otse-eetri hea nalja, värvikate väljakutsete ja lahedate külalistega. Meeleoluka show üheks oodatuimaks osaks saavad aga kindlasti lustlikud otsesaate-mängud, milles võivad elevusega kaasa lüüa ja auhindu võitja ka televaatajad!

UUS! - KUHU NAD KADUSID?

alates 02.09 neljapäeviti kell 20.00

Tuuli-Ann Freienthali juhtimisel uuritakse selles uues dokumentaalsarjas Eestis viimase kümne aasta jooksul teadmata kadunud inimeste lugusid. Emotsionaalse ja valusa sarja avaosa keskendub kuue aasta eest Võrus jäljetult kadunud Markkusele. Noormehe murest murtud ema on esmakordselt valmis erakordse avameelsusega rääkima, milliste tulemusteni on loo lahendamisel jõudnud politsei, vabatahtlikud otsijad ja Eesti kõige tuntumad selgeltnägijad.

UUS! - KETHI EMMEGA GRUUSIAS

alates 17.09 reedeti

„Kethi emmega Gruusias“ on uus lõbus ja lahe reisisaade, mis nakatab hea tuju ja elurõõmuga – nagu ikka, kui Kethi Uibomägi ja ta ema miskit koos ette võtavad. Setumaa särtsakas linalakk oma võluva emmega pakivad kohvrid ja lendavad Gruusia-tuurile mõjuval põhjusel – ikka selleks, et paremini tundma õppida Kethi südame võitnud unistuste printsi Anzori kodumaad ja rahvast. Gruusia avastamist ning kaunite ja südikate Eesti naiste tutvumistuuri tulevase perekonnaga on lausa lust jälgida, sest hoogsalt kulgeval seiklusel jagub üllatusi igal sammul.

UUS! - MIDA TEHA OMA RAHAGA?

alates 7.09 teisipäeviti kell 21.30

„Mida teha oma rahaga?“ on uus õpetlik ja kasulik saade meid kõiki puudutaval teemal – raha! Ajal, mil eesti pensionifondidest võetakse välja üle miljardi euro ja rahvas on mures inflatsiooni pärast, otsivad inimesed võimalusi oma raha väärtuse kaitsmiseks ning küsivad - kas minna börsile, osta kinnisvara, asutada firma või  peita kõik säästud hoopis sukasäärde? Nii tulebki appi Marii Karell, kelle uuest saatest leiab palju praktilisi ja vajalikke näpunäiteid oma raha kõige paremaks kasutamiseks.

UUS HOOAEG! - EESTI KRIMILOOD

alates 6.09 esmaspäeviti kell 21.30

Uute lugudega jätkab kodumaine sari „Eesti krimilood“, mis põhineb meie riigis reaalselt toimunud mõrvajuhtumite taaslavastustel, kus rollides on tuntud näitlejad. Sarja avaosa keskmes on lugu Lasnamäe saatanlikust kurikamehest.

UUS! - KILLUMEISTER

alates 6.09 esmaspäeviti kell 20.00

Uues nalja- ja naerusaates „Killumeister“ võtab särav lauljanna Synne Valtri nõuks üles otsida Eestimaa parimad naljategijad-anekdoodivestjad ehk killumeistrid. Algab korralik huumorilahing, kus end tagasi ei hoita ning kilde ja killukesi lendab mitmetes erinevates Eestimaa paikades. Asjatundliku žürii kaasabil selgitatakse saadete jooksul välja need, kelle etteasted on tõeliselt naljakad ja ka need, kelle omad toovad kaasa vaid piinliku õlakehituse. Lustliku anekdoodivõistluse lõpus ootab võitjat au, kuulsus ning loomulikult uhke tiitel „Killumeister 2021“. Igas saates on nalja ja melu kõrval ka mõnusat muusikat, sest lauluga rõõmustab saatejuht Synne Valtri ise!

UUS! - POISSMEESTE PIDU

alates septembri lõpust

Uues kodumaises kohtingusaates „Poissmeeste pidu“ otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega elus edasi minna. Selleks, et unistuste neiu leida, peetakse maha raju basseinipidu, kus reeglid ja piirangud puuduvad. Tõsielusarjas löövad kaasa ka juba tuntud reality-tähed, teiste seas taas kaaslase otsingutele asunud Kalvi Kalle.  

UUS HOOAEG! - KÄTTEMAKSUKONTOR

alates 9.09 neljapäeviti kell 21.00

Eesti armastatuima krimikomöödia „Kättemaksukontor“ uuel hooajal jätkab vapper ja ilus kolmik Marion-Freya-Lumi Lee omal nutikal ja sarmikal moel kriminaalsete juhtumite lahendamist. Just nende naiste trio tõmbab kuritegusid enda poole kui liimipaber kärbseid, kuid erinevalt kärbestest, keda ootab ees vältimatu lõpp, väljub see kolmik ka kõige keerulisemast situatsioonist alati võitjana. 

Eesti pikima ajalooga krimikomöödia „Kättemaksukontor“ värskel põneval hooajal jõuab vaatajateni sarja väärikas 300.osa ning selle auks kohtuvad fännid taas ka legendaarse duo Tuvi ja Maangoga. Endiselt säravad peaosades armastatud näitlejannad Kadri Rämmeld, Elina Reinold ja Amanda Hermiine Künnapas.

UUS HOOAEG! - VENE SELGELTNÄGIJATE TULEPROOV

alates 02.09 neljapäeviti kell 21.00

Venemaa nõiasaate uus hooaeg alustab, tuues vaatajateni uute osalejate võitluse parima selgeltnägija tiitli nimel. Lahendamist ootavad uued kõhedusttekitavad lood. Hooaja muudab eriliseks asjaolu, et kaasa teeb eestlane- kodumaisest nõiasaatest tuttav ravitseja Antonina.  

SEITSMESED - alates 8.09 igal õhtul kell 19.00

TV3 „Seitsmesed" rõõmustavad uuel telesügisel saatejuhtide paariga, kelle ühist debüüti sai näha suve hakul „Suviste Seitsmeste" Vihula mõisa erisaadetes. Toona paar nädalat ühise duona otsesaadet juhtinud Kethi Uibomägi ja Marek Lindmaa võeti rahva poolt vaimustusega vastu ning alates 6.septembrist tervitavad nad vaatajaid taas, nüüdsest igal argiõhtul kell 19 TV3 otse-eetris "Seitsmestes".

[gallery ids="412431,412432,412433,412434,412435,412436,412437,412438,412439,412440,412441,412442,412443,412444,412445,412446"]

 

Kommentaarid puuduvad