Markkuse ema “Kuhu nad kadusid?” esimeses saates: ma ainult palusin, et see poleks Markkuse jope

uudised.ee

Juba täna, 2. septembril alustab TV3 kanalil uus dokumentaalsari "Kuhu nad kadusid?". Esimene saade keskendub 6 aastat tagasi kadunud Markkusele, kelle lugu on siiani täiesti lahendamata. Nüüd on Markkuse ema erakordse avameelsusega valmis rääkima kogu sündmuste käigust ja avaldab detaile, millest pole varem räägitud.

Valus dokumentaalsari alustab Eestis viimase kümne aasta jooksul teadmata kadunud inimeste loo välja selgitamisega. Kuus aastat tagasi haihtus Võrumaal jäljetult 16-aastane Markkus, kellest me ei tea siiani midagi. Nüüd on valmis kaamerate ees rääkima erakordse avameelsusega kogu lugu Markkuse ema. Markkuse ema hinges toimus segadus ja tühjus, kuid siis juhtus midagi ootamatut. Perekond oli kokku kogunud hulga sõpru ja vabatahtlikke ning kammiti läbi Tamula järve kaldaid.

’’Ma ootasin tookord Martat ja olin suure kõhuga, käisime otsimas ja siis leiti pruun jope. Siis hakati aheliku pidi teda otsima. Kõigepealt küsiti Marekilt, et kas on Markkuse jope. Mina olin viimane ahelikus, kuna ma olin suure kõhuga, siis hakkas see jope minu poole liikuma ja kõik saatsid järjest edasi. Ma palusin ainult, et see poleks Markkuse oma,'' sõnas ta.

Milliste tulemusteni jõudsid politsei, vabatahtlikud otsijad ja Eesti kõige tuntumad selgeltnägijad. Dokumentaalsarja hakkab juhtima TV3 vaatajatele tuttav Tuuli-Ann Freienthal. "Juhtumite valimine oli korralik väljakutse. Helistasin kadunute lähedastele ja uurisin, kas ja mis tingimustel inimesed oleksid valmis rääkima. Üks kõne oli selline, et kui telefoni ära panin, istusin tükk aega tardunult ja mõtlesin, et kas mul oli vaja end sellisesse kriminaalsesse jamasse mässida. Mind ähvardati ja öeldi, et kui tahan ise elada, siis võiksin heaga selle loo oma saatesse võtmata jätta, sest antud isik ei ole ilma põhjuseta kadunud," ütles Tuuli-Ann eelmisel nädalal Maalehele antud intervjuus.

Juba täna, 2. septembril alustab TV3 kanalil uus dokumentaalsari “Kuhu nad kadusid?”. Esimene saade keskendub 6 aastat tagasi kadunud Markkusele, kelle lugu on siiani täiesti lahendamata. Nüüd on Markkuse ema erakordse avameelsusega valmis rääkima kogu sündmuste käigust ja avaldab detaile, millest pole varem räägitud.

Valus dokumentaalsari alustab Eestis viimase kümne aasta jooksul teadmata kadunud inimeste loo välja selgitamisega. Kuus aastat tagasi haihtus Võrumaal jäljetult 16-aastane Markkus, kellest me ei tea siiani midagi. Nüüd on valmis kaamerate ees rääkima erakordse avameelsusega kogu lugu Markkuse ema. Markkuse ema hinges toimus segadus ja tühjus, kuid siis juhtus midagi ootamatut. Perekond oli kokku kogunud hulga sõpru ja vabatahtlikke ning kammiti läbi Tamula järve kaldaid.

’’Ma ootasin tookord Martat ja olin suure kõhuga, käisime otsimas ja siis leiti pruun jope. Siis hakati aheliku pidi teda otsima. Kõigepealt küsiti Marekilt, et kas on Markkuse jope. Mina olin viimane ahelikus, kuna ma olin suure kõhuga, siis hakkas see jope minu poole liikuma ja kõik saatsid järjest edasi. Ma palusin ainult, et see poleks Markkuse oma,” sõnas ta.

Milliste tulemusteni jõudsid politsei, vabatahtlikud otsijad ja Eesti kõige tuntumad selgeltnägijad. Dokumentaalsarja hakkab juhtima TV3 vaatajatele tuttav Tuuli-Ann Freienthal. “Juhtumite valimine oli korralik väljakutse. Helistasin kadunute lähedastele ja uurisin, kas ja mis tingimustel inimesed oleksid valmis rääkima. Üks kõne oli selline, et kui telefoni ära panin, istusin tükk aega tardunult ja mõtlesin, et kas mul oli vaja end sellisesse kriminaalsesse jamasse mässida. Mind ähvardati ja öeldi, et kui tahan ise elada, siis võiksin heaga selle loo oma saatesse võtmata jätta, sest antud isik ei ole ilma põhjuseta kadunud,” ütles Tuuli-Ann eelmisel nädalal Maalehele antud intervjuus.

Kommentaarid puuduvad