Šokeeriv video! Venemaa ''Selgeltnägijate tuleproovis'' osalenud Antoninat tabas intervjuu ajal ilmutus

uudised.ee

Eile alustas uut hooaega Venemaa „Selgeltnägijate tuleproov“. Eestlaste seas populaarses saates saab sel korral kaasa elada ka Eesti tervendaja Antonina Kersnale. Kohtusime ravitsejaga, et rääkida lähemalt, kuidas ta avastas endas tervendaja võimed, millega ta oma päevi sisustab ja millist olukorda ta ennustab kümne aasta pärast.

Antoninaga vestlesime tulevikust ja sellest, millist olukorda ta viiruse olukorras ennustab. Infot saades tabas teda intervjuu ajal ilmutus ja tekkis tunne, et naine sai infot justkui kõrgemalt jõult. ''Kümne aasta pärast on inimkond maakeral vähenenud poole võrra. Need süstid, mida tehakse, need ei ole inimsõbralikud, vaid pigem on inimvaenulikud. Praegu on minu juures käinud palju neid inimesi, kes on lasknud ennast süstida. Minu väimees sai süsti ja on praegu Valga haiglas, ei teagi, mis temast edasi saab. See viirus on väga ränk. Ma põdesin selle ka ise läbi ja taanduda ta ei taha,'' lausub ravitseja kõhedusttekitavalt.

Vaata kogu olukorda lähemalt videost.

Eesti tervendaja Antonina Kersna pani end möödunud aastal proovile Venemaa '''Selgeltnägijate tuleproovis''. Varem on seal häid tulemusi teinud Marilyn Kerro, kes on kahel korral jäänud teiseks.

Kommentaarid puuduvad