Armastatud Sirje Eesmaa alustab sel sügisel oma saatega

uudised.ee

Tänavu 25. juubeliaastat tähistav TV3 rõõmustab sel telesügisel paljude uute saadete-sarjadega ja üht neist asub juhtima TV3 eetristaaride kullafondi kuuluv Sirje Eesmaa. 

Sirje Eesmaa juhtimisel jõuab televaatajateni täiesti uus iganädalane saade, mille ettevalmistused on juba alanud. „Sirje kuulub TV3 eetristaaride kullafondi ja on rõõmustanud vaatajaid uudisteankruna TV3 sünnist alates. Meil on väga hea meel, et juba õige pea saame teda lisaks „Seitsmeste“ meeleolukatele elustiililugudele näha ka uues rollis oma saadet juhtimas. See on uudis, mis rõõmustab nii vaatajaid kui ka meid endid, sest Sirje on hinnatud teleprofessionaal, kelle pühendumus, töökus, asjatundlikkus ning soojus on see, miks teda armastatakse,“ tunneb heameelt TV3 Grupi Eesti tegevjuht Signe Suur. 

Seoses oma saatega jääb Sirje Eesmaa ankruroll „Seitsmestes uudistes“ TV3 kuldsesse ajalukku. Täna jõudis Maarjamäe lossipargist eetrisse „Suviste Seitsmeste“ viimane suvesaade Sirje juhtimisel ning alates homsest tervitab vaatajaid stuudios värske telepaar Kethi Uibomägi ja Marek Lindmaa, kes juhivad „Seitsmeste“ argiõhtust uudistemagasini. Nädalavahetustel võtab „Seitsmeste“ juhtimise üle Ingrid Teesalu.

Kommentaarid puuduvad