Teadmata kadunud Kristo ema süda aimas halba: tal ei olnud selliseid sõpru, kellega reisida

uudised.ee

Täna õhtul uurib "Kuhu nad kadusid?" saatejuht Tuuli-Ann Freienthal saladuslikult Aakre bussipeatusest kadunud Kristo ja Tartu kesklinnast haihtunud Reneli lugusid.

Noormehed „haihtusid“ mõlemad aastal 2015 vaid kahekuuse vahega Tartu kandist ning mõlema juhtumi puhul tuli hiljem ilmsiks mitmeid eriti kõhedaid asjaolusid. Kuidas sai näiteks Kristo ema saladusliku SMS-i, mille saatmise täpset asukohta ei suudetudki välja selgitada?

Kristo oli vanemate sõnul igati korralik ja tagasihoidlik poiss, kes eelistas pidutsemise asemel arvuti taga klõbistada. See muutis noormehe paratamatult ka kinniseks. 

Ühel hetkel jäi poeg vanematest kaugeks ning varjas kiivalt oma tegevusi nende eest. 2015. aasta suvi sai aga saatuslikuks, kui Kristo oma vanematele ütles, et läheb oma sõpradega mõneks ajaks eemale.

"Minu teada tal ei ole selliseid sõpru, kellega minna ja kaitseväesõpradega ta ei suhtle. Ma ütlesin talle, et Kristo, sa pead mulle ütlema, sest need on võõrad inimesed ja kui midagi juhtub. Ta kuidagi vaatas ja naeratas, mis juhtub?" kirjeldab ema Tiia, kuidas tema süda juba eos halba aimas.

"Kuhu nad kadusid?" uus episood on TV3 eetris juba täna kell 20.

 

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3333468[/embed]

Kommentaarid puuduvad