Kaastunne! Maire Aunaste ema suri vaktsiinivastase hooldaja tõttu, kes nakatas korraga 18 patsienti

Lähikontaktsena tööle tulnud vaktsiinivastane hooldaja nakatas 18 patsienti, kolm suri, nende seas Maire Aunaste ema, vahendab Õhtuleht.

Kambja valla hooldekodu koroonakoldes haigestus 18 inimest ja üks kolmest, kellele viirus saatuslikuks sai, oli Maire Aunaste 92aastane ema. Kambja vallas asuva Aarike Hoolduskeskuse juhataja Elle Ott rääkis, et koldele aluse pannud töötaja olevat tööle tulnud vaatamata sellele, et ta poeg eelneval päeval positiivse testiproovi andis. Oti sõnul koguvad ülejäänud keskuse töötajad praegu hooldaja vastu allkirju, sest temaga ei olda enam nõus koos töötama.

Loe refereeritud artiklit lähemalt siit.

Vaata lähemalt Maire Aunaste sotsiaalmeedia postitust.

Kommentaarid puuduvad