Endale viimase reisi kinkinud vanahärra: lennujaamas oli hullumaja, mul on nii piinlik Eesti pärast

uudised.ee

Täna õhtul kell 20.00 jõuab eetrisse ''Sotid selgeks'', kus proovime aidata ka raske haigusega võitlevat härrat, kes soovis endale viimast ja unustamatut puhkusereisi. Kuid unustamatu reis sai sellest kahjuks negatiivses võtmes.

Tänases saates muideks kuuleme, kuidas läheb Viktoril, kes elab nüüd oma tütre juures Saksamaal. Kuid ''Sotid Selgeks'' saate poole pöördus 69-aastane Kristiine linnaosas elav Erki Õun. Härra Õun on end Eesti ajalukku kirjutanud märkimisväärsete saavutustega. Ta on mees, kes on õpetanud pikki aastaid Haljala koolis matemaatikat ja nautinud oma tööd täiel rinnal. Eriti meeldib talle õpetada just neid, kes ei saa matemaatikast midagi aru.

Enne kooliaasta algust on Erkil traditsiooniks kinkida iseendale puhkusereis. Nii ka sel korral. Ainsaks erinevuseks eelnevate aastatega oli aga see, et tema enda arvates pidi see tema enda arvates olema arvatavasti viimane, sest härral diagnoositi hiljuti raske haigus. Erki ostis ära lennupileteid Tallinnast Nizzasse, ekskursiooni ja ööbisime hotellis ning kogu reis pidi kestma viis päeva. Kokku läks reis maksma 1700 eurot.

Enne reisi oli vaja härral minna panka ja sealt ka murede jada algas. Mis täpsemalt juhtus, vaata juba täna kell täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad