Segadus ja pahameel – punased rajad ei tee rattasõitu turvalisemaks

Sel sügisel ehk vahetult enne jalgratta hooaja lõppu valmisid Tallinnas kauaoodatud jalgrattateed. Ehkki punaste rattateede eesmärk oli muuta kaherattalisega sõitmine Tallinnas lihtsamaks ja turvalisemaks, tekitavad need linnaliikluses rohkem segadust ja trotsi – jalgratturid peavad manööverdama erinevate takistuste vahel ja jagama teed kiirustavate autojuhtidega.

Sel sügisel ehk vahetult enne jalgratta hooaja lõppu valmisid Tallinnas kauaoodatud jalgrattateed. Ehkki punaste rattateede eesmärk oli muuta kaherattalisega sõitmine Tallinnas lihtsamaks ja turvalisemaks, tekitavad need linnaliikluses rohkem segadust ja trotsi – jalgratturid peavad manööverdama erinevate takistuste vahel ja jagama teed kiirustavate autojuhtidega.

Kommentaarid puuduvad