Video! EKRE liige noris tüli meditsiinitöötajatega: see kõik on teie südamel!

uudised.ee

Sotsiaalmeedias ringleb videoklipp, kus nime vahetanud kihlveopettur Elvis Brauer astub sõnavahetusse vaktsineerimistöötajatega. "Kas teie vastutate tagajärgede eest?" oli küsimus, millele Brauer jõuliselt vastust soovis.

Möödunud laupäeval toimus Tartus meeleavaldus vabaduse, sundvaktsineerimise ja totalitaarse riigikorra kehtestamise vastu. Meeleavaldusel oli kohal ka EKRE ridades Põhja-Tallinna linnaosas valimistel kandideeriv Elvis Brauer, kes astus vaktsineerimisbussi ees sõnavahetusse sealsete meedikutega.

"Kas sina vastutad?" küsis Brauer vaktsineerimisbussi juures olnud meditsiinitöötajalt. Sõnelusse sekkus teinegi meedik, kes palus Braueril lahkuda, öeldes, et nad kutsuvad politsei. Meest see aga ei heidutanud. "Kutsuge politsei, olge hea, kutsuge."

"Kui te täna õhtul koju magama lähete, siis mõelge selle peale. Meil on paks mapp raamatuga, kus on üle maailma kümneid ja sadu tuhandeid inimesi, kellel on nende samade vaktsiinide kahjustused," kärkis Brauer. "Teie vastutust ei kanna, kui te need süstid inimestele kätesse lasete. Te teete suraka ära, lähete koju magama ja saate oma palgatšeki kätte. See kõik on teie südamel."

Vaata kogu sõnelust videost!

Kommentaarid puuduvad