Kojukande piirkond laienes! Starship pakirobotitega saab toidukaubad kätte 99 sendi eest 

uudised.ee

Tallinna kesklinnas on nüüdsest võimalik tellida Starshipi pakirobotite abil toidukaupu koju nii Selver ABC-st kui ka pimepoest Bloom - pakirobotiga kauba kohaletoimetamise tasu on 99 senti, mis on Eesti soodsaim kojuveoteenuse hind. 

Elektrirobotid mahutavad kuni kolm poekotitäit kaupu ning on keskkonnasõbralik alternatiiv autodele ning kaubikutele, aidates vähendada linnades ummikuid ja õhusaastet. Sõltuvalt poe kaugusest toob isesõitev robot kauba kohale poole tunni kuni tunni ajaga, vahendab BNS.

Starshipi äriarenduse juhi Sandra Sooläte sõnul elab kesklinna uues teeninduspiirkonnas enam kui 20 000 majapidamist. “Nõudlus kontaktivabade kullerteenuste – eriti toidukaupade veo – vastu on hüppeliselt kasvamas. Just sellepärast oleme otsustanud suurendada Starshipi kojuveopiirkonda Tallinnas, et pakkuda veelgi rohkematele inimestele võimalust soodsalt ning keskkonnasõbralikult toidukaupu tellida,” avaldas Sooläte. 

Nüüd on Starshipi robotkullerite teenus avatud ka Kalamaja, Telliskivi, Pelgulinna, Kelmiküla, Kassisaba, Uue Maailma, Veerenni ja Tõnismäe asumites. Starshipi äpi kaudu saab praegu toidukaupu tellida Ristiku Selver ABC-st ning Tõnismäe ja Mustamäe Bloomidest, kuid  Sooläte sõnul on kaupluste nimekirja ja teeninduspiirkonda plaanis jooksvalt veelgi laiendada. Starshipi kohaletoimetamise tasu on 99 senti sõltumata tellimuse suurusest.

“Selveril on väga hea meel olla kaasatud projektis, mis teeb innovaatilise tehnoloogia abil tänapäeva tarbija elu lihtsamaks ja kojuveoteenused veelgi kättesaadavamaks ning kliendisõbralikumaks. Meie jaoks on oluline uuenduste ja klientide soovidega kaasas käia,” kommenteeris Selver AS-i juhatuse liige Kristi Lomp.

Robotkulleriga saab toidukaupu tellida läbi Starshipi rakenduse. Roboti teekonda on võimalik reaalajas jälgida ning paki kohale jõudmise hetkel rakenduse kaudu kiiresti avada.

Eestist hoogu saanud Starship Technologies arendab revolutsioonilist isesõitvate robotkullerite teenust, mis on praeguseks laienenud üle kogu maailma. Idufirma pakirobotid on läbinud neli miljonit kilomeetrit, olles seejuures teinud üle 1,5 miljoni autonoomse tarne kogu maailmas. Starshipi kiire laienemisega on ettevõte aktiivselt uusi töötajaid palkamas  – veel sel aastal kavatseb Starship Eestis palgata üle 100 inimese. Starshipi asutasid Ahti Heinla ja Janus Friis. 

Kommentaarid puuduvad