Mailis Reps rääkis esmakordselt oma raseduse katkemisest ja kuriteokahtlusest

uudised.ee

Taavi Eilat "Pealtnägijast" intervjueeris neljakordset ministrit ja kuue lapse ema Mailis Repsi, et küsida ära kõik valusad küsimused, mis vahepeal on kogu avalikkusel kogunenud. 

Temast oleks võinud saada viis aastat tagasi võinuks saada president ja kes veel aasta alguses oli valitsuse üks peaarhitekte, kadus pärast paljastusi väidetava maksumaksja rahaga priiskamise kohta avalikkuse eest. Kuid kogenud poliitik andis valusate detailidega intervjuu. 

Miks te tagasi astusite?

''Ma astusin tagasi sellepärast, et lihtsalt inimlikult oli liiga palju. Selleks hetkeks ma olin üsna vahetult enne seda lahutanud oma 20 aastat olnud abielu ja palju pikema kooselu. Üsna sellise pika ja keerulise protsessi tulemusena. Ma olin selleks hetkeks just kaotanud täpselt poole raseduse pealt oma lapse, kellega väidetavalt kõik oli korras, kuni ma läksin järgmisesse ultrahelisse. Nii et ütleme 20. nädalal last kaotada, kui sa tead, et ta on tütar, sa oled talle nime pannud, on äärmiselt raske. Põhimõtteliselt olid loetud päevad peale seda, kui hakkas see skandaal peale ja minu jaoks oli lihtsalt liiga palju,'' sõnas ta Pealtnägijale.

Loe täispikka intervjuud siit.

Kommentaarid puuduvad