Jürgen Ligi: Põlluaas oli muidugi naljanumber

uudised.ee

Eile toimus esimene "Raua valimisstuudio" otsesaade. Saatejuht Mihkel Raud rääkis Eesti poliitilise raskekahurväega ühiskonnas debatti ja vastakaid arvamusi tekitavatel teemadel. Presidendivalimiste teema juures ei hoidnud Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi tagasi, mida ta Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna pakutud kandidaadist arvas. 

Reformierakonna esimees Kaja Kallas on öelnud, et Eesti vajaks sellist presidenti nagu Arnold Rüütel. Mihkel Raud pöördus Ligi poole ja küsis, miks Reformierakond ei toetanud Henn Põlluaasa kandidatuuri? Mihkli sõnul oli EKRE presidendikandidaat Kaja Kallase Rüütli soovitusele vastav. 

Ligi naeris selle peale ning ütles, et Põlluaasa näol oli tegemist "anti-Rüütliga". "Põlluaas oli kindlasti nagu naljanumber sellel kandidatuuril," ütles Ligi enesekindlalt.

"Teie peaminister on naljanumber," ei jäänud Helme vastust võlgu.

Vaata videost väitlussaadet lähemalt. 

 

Kommentaarid puuduvad