Jüri Ratas ajas Mihkel Raua otse-eetris segadusse: mis uuring see on?

uudised.ee

Eile algas väitlussaade “Raua valimisstuudio”, kus erinevad Eesti poliitikud arutavad valimiseelsest ühiskondlikel teemadel. Saatejuht Mihkel Raud esitas Jüri Ratasele küsimuse seoses Keskerakonna reitingute langusega, millele Jüril omapoolne seletus leidus. 

Viimasel ajal on mitmete uuringute tulemused kajastanud Keskerakonna tugevat langust valijate seas. “Neid uuringuid tuleb kui oavarrest,” vastas Ratas selle peale. Keskerakonna esimees väitis, et paar päeva tagasi oli uuringutulemuste järgi tema juhitud erakond hoopis number üks nii Tallinnas kui ka üle Eesti. 

Raud sattus seepeale segadusse: “Mis uuring see on?” küsis Raud nõutult oma pabereid läbi vaadates. 

Vaata täpsemalt reitingute teemat puudutavat diskussiooni saatest.

 

Kommentaarid puuduvad