Mart Helme: mis te kujutate ette, et mul on otseliin Kremliga?

uudised.ee

Eile alustas väitlussaade Raua valimisstuudio, kuhu saatejuhi Mihkel Raua sõnul oli kutsutud Eesti poliitikute absoluutne raskekahurvägi. Erinevad ühiskonna teemad muutusid kohati väga tulisteks sõnavahetusteks. 

Ühe teemana tõstatas saatejuht Mihkel Raud EKRE ja Kremli vahelised seosed, mille üle spekuleeris Eesti 200 juhatuse liige Lauri Hussar hiljuti oma avalikus kirjutises.Lauri Hussar esindas väitlussaates oma erakonda ning esitas selle teema juures EKRE ja Kremli koostöö kinnitamiseks omapoolsed väited.

Mart Helme kahtlustas seepeale, kas Hussar täie mõistuse juures on. “Kas te olete hulluks läinud? Mis te kujutate ette, et mul on otseliin Kremliga?” ütles Helme. Helme ütles, et on hullumeelne pidada EKRE-t "Krimli-käsilasteks", sest EKRE on eesti kõige rahvuslikum erakond. 

Kahe mehe sõnavahetus kulmineerus sundvaktisneerimise ja vaktsineerimise võimalike kõrvalmõjude aruteluga. Helme sõnul pole nad vaktsiinivastased, vaid proovivad hetkel välja selgitada vaktsiini kõrvalmõjusid inimeste tervisele.

Hussar jäi endale kindlaks, et EKRE-l alati olnud soov Eestit itta pöörata.

Vaata Hussari ja Helme tulist sõnavahetust videost. 

 

Kommentaarid puuduvad