Mihkel Nestor: suur pensioniraha fenomen on ka liialdatud

uudised.ee

Eestimaa taeva kohal on lähipäevadel üsna pilvine, aga nüüd küsime, kui tumedad pilved ähvardavad meie majandustaevast ja kui kuumaks kisub lähinädalatel kinnisvaramaastikul. Seitsmestel käis külas LAAM kinnisvara tegevjuht Christel Blaubrük ja SEB panga analüütik Mihkel Nestor.

Pensionirahade kätte saamisest on möödas kolm nädalat, kui palju sealt aga raha börsile liikus? ''Vaatasime kohe alguses seda, et palju sinna tarbimisse liikus. Esimese nädalavahetusega mul on mälupilt, et sealt 5 protsenti hakkas kohe liikuma, palju sealt palju börsile liikus, on natuke kaheldav,'' selgitab Mihkel Nestor.

Christel Blaubrüki sõnul pensioniraha kinnisvaraturule veel jõudnud ei ole. ''Ma arvan, et seda tunnet otsida on natukene liiga vara. Kinnisvara ostmine ei ole võrreldav tehnika ostu või aktsiatesse investeerimisega. Seega täna kinnisvaraturul ei ole neid märke näha, aga kas nad tulevad, seda on raske öelda,'' selgitas ta. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad