Järjekordne suur poetoidukett alustas koostööd Bolt Foodiga

uudised.ee

Prisma ja Bolt Food alustasid koostööd pakkumaks klientidele lisavõimalust Tallinnas toidukaupade koju tellimiseks, vahendab BNS.

"Bolt Foodil on kindel kullerite võrgustik ja sissetöötatud platvorm, mis võimaldab Prismast toidukraami koju tellida lühikese ajaga" ütles Prisma e-kaubanduse juht Sven-Erik Veimer pressiteates. 

Bolt Foodi platvormil saab Prisma sortimendist valida toidukaupu 1500 populaarsema müügiartikli hulgast. Praeguse pilootprojekti ajal saab Prisma valikut tellida Bolt Foodi kaudu Tallinnas 15 kilomeetri raadiuses Lasnamäe Prismast.

Kauba kohaletoimetamise kiirus sõltub tellimuse suurusest ja vahemaast, kuid jääb keskmiselt 30 minuti piiresse. "Kui kliendid soovivad ja on nõudlust, siis laiendame teenust üle Tallinna ja ka teistesse linnadesse," lisas Veimer.   

"Bolt Food pakub toidukaupade kohaletoomise võimalust alates eelmise aasta märtsikuust. Selle aja jooksul on toidupoodide valik jõudsalt laienenud ning valikusse on tulnud palju erinevaid kaubanduskette," ütles Bolt Food Kesk- ja Ida-Euroopa regionaalne juht Linda Garder. 

Prisma veebipoest ePrisma saab toidu- ja tööstuskaupa jätkuvalt edasi tellida. 

Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.

Kommentaarid puuduvad