Hirmutav vahejuhtum! Naine põgenes möirgava karu eest koduhoovi

uudised.ee

Esmaspäeva hommikupoolikul läks Kiltsi külje all elav Piia Belova hommikusele jalutuskäigule, kui ühtäkki hüppas metsatukast välja täiskasvanud karu, kes hakkas ähvardavalt tema poole liikuma - kerge liikumispuudega naine pääses karu eest napilt koduhoovi, kirjutab Postimees

Olles majast paarikümne meetri kaugusele jõudnud, märkas naine, kuidas võsast hüppas tee peale vihane mesikäpp, kes möirgas ja hakkas esikäppadega vastu maad trampima. «Loom oli minust vaid kümmekonna meetri kaugusel ja jälgis ilmselgelt mind,» rääkis Belova ning lisas, et ta ei mäletagi, kuidas koduhoovi tagasi jõudis. «Mul on raske liikuda, jooksin sõna otseses mõttes hinge kinni, aga kuidagi ma koduväravast sisse sain.»

Karu, kes ilmselt pesitseb maja kõrval metsatukas, tuli aia äärde ja jätkas naise ähvardamist. «Seisis aia taga, möirgas ja trampis edasi, ma ei taha teada, mis oleks juhtunud, kui ta oleks aeda sisse pääsenud,» jätkas Belova ja lisas, et mõne aja pärast pages karu maja kõrvale rapsipõllule.

Kommentaarid puuduvad