Kooma, tugev ajukahjustus, jäädavalt pime: prokuratuur on kindel, et isa sandistas oma neljakuuse poja

uudised.ee

29-aastast kahe väikelapse isa Kermot süüdistatakse neljakuuse poja eluohtlikusse seisundisse viimises ja jäädavalt pimedaks tegemises. Samuti süüdistatakse meest elukaaslase tahtlikus füüsilises väärkohtlemises.

Mehele esitatud süüdistus kõlab nii: „5. septembril kl 6 kuni 13:30 täpselt tuvastamata kellaajal kasutas Kermo korduvalt füüsilist vägivalda oma lapse suhtes. Mistõttu 6. septembril sattus Oliver Tallinna Lastehaigla intensiivravi osakonda üliraskes seisundis. Vastavalt kohtuarsti ekspertiisiaktile esines kannatanu Oliveril tervisekahjustusena värske vasakpoolne kõrvakelme alune verevalum, koos vähese ämblikvõrkkelme aluse verevalumiga mõlemal pool otsmikul – kiiru ja oimu piirkonnas – ning suuraju mõlema poolkera tursega verevalumid mõlema silma võrkkestas ja võrkkesta ees. Samuti naha marrastus ja nahaalused verevalumid kukla piirkonnas. Lisaks kujunes Oliveril välja talle enne hospitaliseerimist põhjustatud raskete tervisekahjustuste tulemusena – vastavalt Tallinna Lastehaigla väljavõtetele – nägemisnärvi atroofiast tingitud nägemisfunktsiooni kaotus. Seetõttu oma tegevusega pani Kermo toime raske tervisekahjustuse tekitamise, millega kaasnes oht elule ja elunditegevuse lakkamine.“

Kermo end pojale kehavigastuste tekitamises süüdi ei tunnista. 

Täispikka artiklit saab lugeda Eesti Ekspressist.

Kommentaarid puuduvad