Toidupolitsei Marge Tava: inimesed ei oska lugeda infot, mis on pakendile kirjutatud

uudised.ee

Võtame suuna hoopis toidupoodidesse, mille külastamine on iga eestlase täiesti tavaline elu osa. Kelle jaoks on see tüütu kohustus, kellele see hoopiski meeldib, aga kõik me seda teeme. Kuidas osta toitu teadlikumalt ja pakenditelt välja lugeda, mis on tervislik ja mis mitte, seda aitab meil Seitsmeste stuudios lahti mõtestada Marge Tava.

Võib öelda, et Marge puhul on tegemist omamoodi toidupolitseiga. ''Minu haridus on tegelikult majanduse valdkonnas ja ma ei ole toidu tehnoloog. Toidutööstus on nii palju arenenud, et sellest ei saagi lihtne inimene enam nii hästi aru. Selles ongi kõige suurem probleem, sest inimesed ei oska lugeda infot, mis on pakendile kirjutatud,'' sõnab ta. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.
 

Kommentaarid puuduvad