Kurioosne! Perekond kahtlustab vanaema surmas vaktsiini, ent arst keeldus lahkamisest

uudised.ee

Täna jõuab TV3-e vaatajateni vastuoluline dokumentaalsaade “KolmeDOK”, mis seab küsimärgi alla edasise kohustusliku massvaktsineerimise vajalikkusest Eestis. Teemat avavad COVID-iga kokku puutunud tavainimesed, aga ka teadlased ja perearstid, sealhulgas Teadusnõukogu juht, viroloogia professor Irja Lutsar.

Saates räägib oma loo ka Lea, kelle pereliige peale vaktsiini saamist ajuverejookuga haiglasse sattus ning suri. Pere kahtlustab, et terviserikke põhjustas koroonavaktsiin, kuid keeruline on seda välja selgitada, kuna arstid täpsemaid surmapõhjuseid välja selgitama ei hakanud.

Vaata täpsemalt videost!

Täna jõuab TV3-e vaatajateni vastuoluline dokumentaalsaade “KolmeDOK”, mis seab küsimärgi alla edasise kohustusliku massvaktsineerimise vajalikkusest Eestis. Teemat avavad COVID-iga kokku puutunud tavainimesed, aga ka teadlased ja perearstid, sealhulgas Teadusnõukogu juht, viroloogia professor Irja Lutsar.

Saates räägib oma loo ka Lea, kelle pereliige peale vaktsiini saamist ajuverejookuga haiglasse sattus ning suri. Pere kahtlustab, et terviserikke põhjustas koroonavaktsiin, kuid keeruline on seda välja selgitada, kuna arstid täpsemaid surmapõhjuseid välja selgitama ei hakanud.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid puuduvad