Eesti seisab koroonakuristiku äärel: kas meid ähvardavad uued piirangud?

Kui veel natuke aega tagasi oli juttu sellest, et vaktsineeritud võib-olla pääsevad maskikandmise kohustusest, siis nüüd kõigume oma nakatumisnumbritega koroonakuristiku äärel. Ainuüksi eilsega lisandus 1046 koroonapositiivset. Eksperdid löövad häirekella ja ennustavad karmi talve, kus ilma teeb ikka koroonaviirus. Kui tume on meie tulevik või paistab seal kiire reageerimise korral ka mõni lootuskiir?

Kui veel natuke aega tagasi oli juttu sellest, et vaktsineeritud võib-olla pääsevad maskikandmise kohustusest, siis nüüd kõigume oma nakatumisnumbritega koroonakuristiku äärel. Ainuüksi eilsega lisandus 1046 koroonapositiivset. Eksperdid löövad häirekella ja ennustavad karmi talve, kus ilma teeb ikka koroonaviirus. Kui tume on meie tulevik või paistab seal kiire reageerimise korral ka mõni lootuskiir?

Kommentaarid puuduvad