Ootamatult haiglasse sattunud Siim Kallas: antibiootikumideta poleks mul mingit lootust olnud!

„Hea, et haigestumise ajaks oli jäänud vaid kaanepildi kinnitamine,“ püüab augustis ootamatult haiglasse sattunud poliitik Siim Kallas halvast head leida. Suurte kogemustega poliitik kirjutas oma vanaisa elust inspireeritult raamatu, kirjutab Naisteleht.

Paljusid muid tegemisi mõjutas see pooleteise kuu pikkune tohtrite hoole all viibimine Siimu (73) elus aga küll. Ära jäid näiteks Eesti taasiseseisvumise 30. aastapäeva tähistamiseks korraldatud sündmused. „Ma pole muidu kõikvõimalike tseremooniate peale väga maias, kuid seekord tahtsin küll kõigest osa võtta,“ märgib mees.

Ühtlasi ei saanud ta Riigikogu liikmena hääletada presidendivalimistel. Tõsi, Siim leppis arstidega kokku, et kui hääletamine peaks minema kolmandasse vooru, korraldatakse talle turvaline võimalus oma saadikukohustuse täitmiseks. Mehe süda poleks lihtsalt andnud rahu, kui tema hääle puudumine oleks põhjustanud valimiste läbikukkumise. Kõige rohkem kahju on Siimul aga sellest, et pidi loobuma Euroopa tollipoliitika tulevikuga tegeleva ekspertgrupi juhi kohast Brüsselis. „Mis seal ikka, inimesed ikka haigestuvad,“ võtab ta asja pragmaatiliselt.

Loe refereeritud artiklit Naistelehest.

Kommentaarid puuduvad