Täna
22. okt
5...9
3...8
Homme
23. okt
3...7
1...7

Eesti

Skandaal on küpsemas? Sanna Marin kutsus staarid majapeole, maksis kõik kinni ja võttis neilt lõpuks miljonid ära

17:37 13. oktoober 2021

Põhjanaabrite peaminister Sanna Marin on sattunud taaskord skandaali. Nimelt korraldas ta möödunud nädalavahetusel Soome kuulsatele muusikutele veinirohke peoõhtu oma Kesäranta residentsis, mis lõppes kuumade leilidega saunas, vahendab Kroonika.

Soomlaste seas on tekkinud mitmeid põletavaid küsimusi antud ürituse kohta. Näiteks ei mõista paljud seda, milliste kriteeriumite järgi kuulsaid muusikuid sinna kutsuti. Nimelt on peol tehtud fotodelt märgata, et külaliste seas pole neid muusikuid, kes on valitsust kritiseerinud või on avalikult tunnistanud poolehoidu opositsioonis olevatele erakondadele.

Marini nõunik Iida Vallin selgitas, et külaliste seas oli erinevate taustadega inimesi, kuid laulja Jare Tiihonen teatas Iltalehtile, et tema arvates oli tegemist Sotsiaaldemokraatliku partei valimispeoga.

Loe refereeritud artiklit siit.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!